CAFFAREL Mléčná čokoláda 100g BEZ PŘIDANÉHO CUKRU (kód 79831)

Kvalitní mléčná čokoláda Caffarel bez přidaného cukru, se sladidlem, bez lepku.

Minimální doba trvanlivosti: 12/2023

Země původu: Itálie

 

Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 9218
Značka: LINDT - CAFFAREL
89 Kč
Kategorie: Caffarel
Položka byla vyprodána…
vyr 11609 caffarel zero latte 2
Novinka Velké slevy

Složení: 

sladidlo (maltitol), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, přepuštěné máslo, emulgátor (sójový lecitin), vanilin.
Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě min. 35%. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukr.
Může obsahovat lískové oříšky, mandle a skořápkové plody.

Uchovávejte v suchu a chladu, chraňte před přímým slunečním zářením.

 

Výživové hodnoty na 100 g:

 
Energie  2142kJ/510kcal
Tuk  37g
z toho nasycené mastné kyseliny  22g
Sacharidy  52g
z toho cukry  9,0g
Bílkoviny  7,0g
Sůl  0,30g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Caffarel vyrábí čokolády v Turíně již od roku 1826, kdy Pier Paul Caffarel přeměnil malou dílnu na čokoládovnu. S použitím místních proslulých piemontských lískových oříšků je smíchal s čokoládou a vytvaroval je do podoby malé lodičky – vynalezl nyní slavné Gianduiotto. Jméno Gianduia přišlo v roce 1865, kdy místní městský maskot Gianduia rozdával Gianduiotti divákům turínského karnevalu a od té doby toto jméno spojoval s čokoládou. Gianduia jsou jediné čokolády, které nejsou strojově tvarované, ale jsou zpracovány vytlačováním tradičním způsobem. Vysoká koncentrace lískových oříšků vytváří krémovou cukrovinku, která se bude rozplývat na jazyku.

 

1865 - V 19. století Caffarel vynalezl nový produkt, přidal ke kakaové hmotě a cukru vysoké množství lískových oříšků (slavná "Tonda Gentile delle Langhe"), nahradil kakaový prášek, který chyběl kvůli ekonomickému omezení po napoleonském čase. Tak vznikla Gianduotto, pojmenované po masce turí nského karnevalu. "Gianduia 1865" byla první zabalená čokoládová pralinka na světě.

1968 - Společnost se přestěhovala do Luserna San Gioivani (50.00 m2, 25.000 m2 zakrytých), rodiště svého zakladatele.

1997 - Caffarel se stal součástí skupiny Lindt & Sprüngli

Dnes - Caffarel je oceňován v Itálii a po celém světě pro svou nezpochybnitelně dobrou kvalitu, pečlivou pozornost věnovanou detailům a vyjímečný obal