HEINDL Bonboniéra marcipánové a nugátové pralinky 225g
Kategorie: | HEINDL |
---|
Jemná hořká čokoláda plněná tím nejjemnějším marcipánovým krémem (45 %) a nugátovým krémem (22 %).
Složení: cukr, hořká čokoláda 31% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (SÓJA)), 13% MANDLE, pitná voda, 5% LÍSKOVÉ OŘECHY, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový), glukózový sirup, kakaové máslo, sirup z invertního cukru, kakaová hmota, kakaový prášek, sušené plnotučné MLÉKO, alkohol, zahuštěné odstředěné MLÉKO, emulgátory: lecitiny (SÓJA), mono- a diglyceridy mastných kyselin, zvlhčovadlo: invertáza, regulátor kyselosti: tartrát draselný, aromata.
Kakao: minimálně 55 % v hořké čokoládě.
Může obsahovat stopy jiných ořechů (pistácie, vlašské ořechy, kešu), lepku a vajec.
Výživové informace na 100g
Energie | 2109kJ/505kcal |
Tuk | 29g |
- z toho mastné kyseliny | 12g |
Sacharidy | 52g |
- z toho cukry | 50g |
Protein |
6,0g |
Sůl |
0,01g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HEINDL - PISCHINGER
Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.