HEINDL Mozart koule bonboniéra osmihran 100g (kód 511)

Mozartovi vzdáváme poctu znamenitou kompozicí toho nejjemnějšího marcipánu na nugátovém krému, zalitého jemnou hořkou čokoládou.

Minimální doba trvanlivosti: 05/2024

Skladem (8 ks)
Kód: 5273
150 Kč –27 % 109 Kč
Kategorie: HEINDL
mozart koule 100g
Jen u Pepeho
150 Kč –27 %

Jemná hořká čokoláda plněná tím nejjemnějším marcipánovým krémem (22 %) na oříškově nugátovém krému (29 %).

Složení: hořká čokoláda 49 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (SÓJA)), cukr, 5 % MANDLE, 5 % LÍSKOVÉ OŘECHY, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, sušená syrovátka obohacená o bílkoviny, kakaová hmota, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový), kokosový tuk, kakaový prášek, sirup z invertního cukru, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (SÓJA), antioxidant: kyselina askorbová, aroma, zvlhčovadlo: invertáza. 

Kakao: minimálně 55 % v hořké čokoládě

Skladujte v suchu a mimo teplo

Může obsahovat stopy jiných ořechů (vlašské ořechy, kešu, pistácie), lepku a vajec.

Výživové informace na 100g 

Energie 2108kJ/506kcal
Tuk 30g
- z toho mastné kyseliny 16g
Sacharidy 51g
- z toho cukry 44g

Protein

6,4g

Sůl

0,11g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

HEINDL - PISCHINGER

Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.