HEINDL Mozart tolary 135g (sáček)

Mozart pralinky na skus tvoří harmonickou kompozici jemného marcipánového krému na oříškově nugátovém krému, zalité tou nejjemnější mléčnou čokoládou.

Minimální doba trvanlivosti: 11/2023

Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 5285
145 Kč –31 % 99 Kč
Kategorie: HEINDL
Položka byla vyprodána…
mozart zlatáky 135g
Jen u Pepeho Velké slevy
145 Kč –31 %

Nejjemnější plnotučná mléčná čokoláda plněná marcipánovým krémem (29 %) na oříškově nugátovém krému (13 %).

Složení: 58 % plnotučná mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny (SÓJOVÝ), přírodní vanilkové aroma), cukr, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, 6 % MANDLE, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmová jádra), 2 % LÍSKOVÉ OŘECHY, proteinem obohacená syrovátka v prášku, kakaová hmota, sirup z invertního cukru, kakaový prášek, kokosový tuk, kakaové máslo, antioxidant: kyselina askorbová, aroma, zvlhčovadlo: invertáza, emulgátor: lecitiny (SÓJA). 

Kakao: minimálně 34 % v mléčné čokoládě. 
Mléčná sušina: minimálně 20 % v mléčné čokoládě.

Skladujte v suchu a mimo teplo

Může obsahovat stopy jiných ořechů (vlašské ořechy, kešu, pistácie), lepku a vajec.

Výživové informace na 100g 

Energie 2106kJ/505kcal
Tuk 31g
- z toho mastné kyseliny 17g
Sacharidy 52g
- z toho cukry 46g

Protein

5,7g

Sůl

0,16g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

HEINDL - PISCHINGER

Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.