HEINDL Mozart srdce bonboniéra 200g
Zatímco Mozart koule je pokryta křupavou hořkou čokoládou, Mozart srdce ukazuje svou jemnou stránku prostřednictvím nejjemnější mléčné čokolády. Mozartova srdíčka plněná lahodným oříškovým nugátem a vynikajícím marcipánovým krémem jsou absolutním doporučením k pochutnání a ve stylovém balení s portrétem "našeho Wolferla" i pěkným tipem na dárek.
Minimální doba trvanlivosti: 01/2024
Kategorie: | HEINDL |
---|
Nejjemnější mléčná čokoláda plněná vynikajícím marcipánem (20 %) a mandlovým nugátovým krémem (25 %).
Složení: 55 % plnotučná mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny (SÓJA), přírodní vanilkové aroma), cukr, 12 % MANDLE, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrové), kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, sirup z invertního cukru, zvlhčovadlo: invertáza, antioxidant: kyselina askorbová, emulgátor: lecitiny (SÓJA), aroma.
Kakao: minimálně 34 % v mléčné čokoládě.
Mléčná sušina: minimálně 20 % v mléčné čokoládě.
Skladujte v suchu a mimo teplo
Může obsahovat stopy jiných ořechů (lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie), lepku a vajec.
Výživové informace na 100g
Energie | 2182kJ/524kcal |
Tuk | 33g |
- z toho mastné kyseliny | 18g |
Sacharidy | 50g |
- z toho cukry | 45g |
Protein |
6,1g |
Sůl |
0,12g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HEINDL - PISCHINGER
Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.