LAUENSTEIN Bonboniéra - Výběr pralinek & lanýžů 100g selection - s alkoholem (ručně vyráběné pralinky)
Jemné, ručně vyráběné pralinky a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro
znalce čokolády.
Některé pralinky obsahují minimální obsah alkoholu.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, máslo, mandle, voda, glukózový sirup,
pálenka ze schwarzwaldské třešně, jamajský rum, slivovice, pomerančový likér, bezvodý mléčný tuk, brandy, vaječný koňak, emulgátory: sójový lecitin,
slunečnicový lecitin; Whisky krémový likér, Batavia Arrak, Whisky, sirup z invertního cukru, slunečnicový olej, med, přírodní aroma, vanilkový extrakt,
Bourbonská vanilka, koření, aroma, smetana, pomerančová kůra, pomerančový olej, Bourbon vanilkový extrakt, glukózovo-fruktózový sirup, regulátor
kyselosti: kyselina citronová.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2189kJ/525kcal |
Tuk | 33,8g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,0g |
Sacharidy | 44,3g |
z toho cukry | 42,2g |
Bílkoviny | 5,3g |
Sůl | 0,10g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.