LAUENSTEIN Plechové srdce s lanýži a pralinkami 100g (1410)

Pralinky obsahují alkohol.

Minimální doba trvanlivosti: 31.07/2024

Skladem (5 ks)
Kód: 11535
Značka: LAUENSTEIN
219 Kč
lauenstein srdce
Novinka

Složení:

Cukr, kakaové máslo, šlehačka , kakaová hmota, sušené plnotučné mlékomandle , lískové ořechy , sušené odstředěné mléko , vaječný koňak , máslo , glukózový sirup, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; pomerančový likér, voda, čisté máslo , jahodový likér, sirup z invertního cukru, emulgátory: sójový lecitin , slunečnicový lecitin; slupky z cedru, nízkotučný tvarohový prášek , přírodní aroma, vodka, brandy, glukózo-fruktózový sirup, jahody, pšeničná mouka , koncentrát jahodové šťávy, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; Bourbon vanilka, vanilkový extrakt, barvivo: šťáva z červené řepy; maltodextrin, koření, slunečnicový olej, barvivo ovocný koncentrát (lila bobule), řepkový olej, pomerančový olej, limetkový olej, laktóza, pomerančová kůra , fruktóza, kurkuma, extrakt z bourbonské vanilky, koncentrát citronové šťávy, mléčná bílkovina , modifikovaný škrob, sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; zahušťovadlo: alginát sodný; antioxidant: tokoferol.
 
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v plnotučné mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
 

Nutriční hodnoty

na 100 g
Energie (kcal) 518
energie (kJ) 2162
tuk (g) 33.6
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 18.9
Sacharidy (g) 45,5
z toho cukry (g) 43
Bílkoviny (g) 5.6
sůl (g) 0,1

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.