LAUENSTEIN Bonboniéra - dárková (fialová) krabička s pralinkami - s alkoholem 75g
Některé pralinky obsahují i alkohol.
Obsahuje 6ks pralinek.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, vaječný koňak, máslo, voda, glukózový
sirup, pomerančový likér, jamajský rum, bezvodý mléčný tuk, červené víno Bordeaux, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; Brandy, hroznový
likér, Marc de Champagne, drcené espresso boby, odštěpky kakaových bobů, leštící látka: šelak; acidifikátor: kyselina vinná (L+), kyselina citrónová;
barvivo: šťáva z červené řepy; pomerančová kůra, bourbonská vanilka, vanilkový extrakt, glukózo-fruktózový sirup, barvy: karmín, zlatá; pomerančový olej,
přírodní aroma.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2202kJ/527kcal |
Tuk | 33,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,2g |
Sacharidy | 46,4g |
z toho cukry | 44,4g |
Bílkoviny | 5,3g |
Sůl | 0,12g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.