LAUENSTEIN Bonboniéra - dárková krabička 395g (mix ručně vyráběných pralinek)

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.

Některé pralinky obsahují minimální obsah alkoholu.

Minimální doba trvanlivosti: 08/2023

Skladem (2 ks)
Kód: 8217
Značka: LAUENSTEIN
945 Kč
6400 offen persp 2021
Novinka Božské

Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy, máslo, sušené odstředěné mléko, voda,
brandy, glukózový sirup, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy, Marc de Champagne, sirup z invertního cukru, emulgátory : sójový lecitin, slunečnicový lecitin,
fosfatidy amonné; malinový destilát, bezvodý mléčný tuk, Grappa, voda ze Schwarzwaldských třešní, hroznový likér, Woodruff Spirit, Jamajský rum, vodka, koncentrát
višňové šťávy, přírodní příchuť, šumivé víno, drcené espresso, pomerančová kůra, Batavia Arrack, vaječný koňak, aroma, glukózo-fruktózový sirup, pšeničná mouka,
višně, pražená káva, regulátor kyselosti: kyselina citronová; odštěpky z kakaových bobů, vanilkový extrakt, koření, kávový prášek, bourbonská vanilka, slunečnicový olej,
barvivo ovocný koncentrát (bezinky), leštící látka: arabská guma, šelak; řepkový olej, smetana v prášku, laktóza, maltodextrin, mléčný protein, prášek z černého rybízu,
sůl, extrakt z ječného sladu, kakaový prášek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; antioxidant: tokoferol; barviva: kurkumin, patentní modř V.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2194kJ/526kcal
Tuk  34,0g
z toho nasycené mastné kyseliny  17,2g
Sacharidy  44,4g
z toho cukry 42,2g
Bílkoviny  5,7g
Sůl  0,09g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.