LAUENSTEIN Bonboniéra - hořký výběr - lanýže a pralinky - s alkoholem 300g (ručně vyráběné pralinky)
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.
Pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
49,7% hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin; přírodní aroma), cukr, šlehačka, kakaové máslo, máslo,
kakaová hmota, mandle, sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, voda, vaječný koňak, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy, jamajský rum, sušené
odstředěné mléko, grappa, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; švestková voda, gin, whisky, sirup z invertního cukru, brandy, limoncello, bezvodý mléčný tuk, mandlový
likér, pomerančová kůra, Marc de Champagne, strouhaný kokos, přírodní aroma, glukózo-fruktózový sirup, kokosový likér, drcené espresso boby, lískové ořechy,
kakaové boby třísky, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; Sultany, sůl, leštící látka: šelak; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; vanilkový extrakt, aroma,
barviva: beta-karoten, zlato; Bourbonská vanilka, olej z jalovcových bobulí, kakaový prášek, slunečnicový olej.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 85 % v hořké čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2103kJ/504kcal |
Tuk | 32,2g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,0g |
Sacharidy | 42,1g |
z toho cukry | 38,7g |
Bílkoviny | 4,7g |
Sůl | 0,08g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.