LAUENSTEIN Bonboniéra - hořký výběr - lanýže a pralinky - s alkoholem 300g (ručně vyráběné pralinky)

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.

Pralinky obsahují i alkohol.

Minimální doba trvanlivosti: 08/2023

Skladem (3 ks)
Kód: 8343
Značka: LAUENSTEIN
609 Kč
5301 21 komplett 2023
Novinka Božské

Složení:

49,7% hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin; přírodní aroma), cukr, šlehačka, kakaové máslo, máslo, 
kakaová hmota, mandle, sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, voda, vaječný koňak, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy, jamajský rum, sušené
odstředěné mléko, grappa, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; švestková voda, gin, whisky, sirup z invertního cukru, brandy, limoncello, bezvodý mléčný tuk, mandlový
likér,
pomerančová kůra, Marc de Champagne, strouhaný kokos, přírodní aroma, glukózo-fruktózový sirup, kokosový likér, drcené espresso boby, lískové ořechy,
kakaové boby třísky, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; Sultany, sůl, leštící látka: šelak; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; vanilkový extrakt, aroma,
barviva: beta-karoten, zlato; Bourbonská vanilka, olej z jalovcových bobulí, kakaový prášek, slunečnicový olej.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 85 % v hořké čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2103kJ/504kcal
Tuk  32,2g
z toho nasycené mastné kyseliny  19,0g
Sacharidy  42,1g
z toho cukry 38,7g
Bílkoviny  4,7g
Sůl  0,08g
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.