LAUENSTEIN Bonboniéra - limitovaná edice - ovocné lanýže 125g (s alkoholem)
Některé pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, šlehačka, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; maltodextrin, glukózový sirup, sušené odstředěné
mléko, 1,5 % lihovina z drůbeže, bezvodý mléčný tuk, 1,3 % jahodový likér, 1,2 % lihovina z granátového jablka, 1,0 % koncentrát mangové šťávy, voda,
aroma, 0,9 % malinový prášek, máslo, 0,7 % rebarborové pyré, přírodní aroma , acidifikátor: kyselina citrónová; emulgátor: sójový lecitin; glukóza,
koncentrát z granátového jablka, 0,2% jahody, sirup z invertního cukru, invertní cukr, koncentrát z jahodové šťávy, etylalkohol, zahušťovadlo: modifikovaný škrob,
alginát sodný; bourbonská vanilka, kurkuma, barvy: karmín, beta karoten, kurkumin, patentní modř V; koncentrát šťávy z černé mrkve, mrkvový koncentrát,
barvivový ovocný koncentrát (bezinky), koření, zelený čaj matcha, vanilkový extrakt.
Může obsahovat stopy ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2028kJ/489kcal |
Tuk | 29,7g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,3g |
Sacharidy | 47,4g |
z toho cukry | 38,7g |
Bílkoviny | 4,1g |
Sůl | 0,14g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.