LAUENSTEIN Bonboniéra - Luxusní marcipánové pralinky 100g (ručně vyráběné pralinky) - s alkoholem (kód 3007)
Rozmanitý výběr marcipánových pralinek.
Pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 23.4.2025
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, 28,8% mandle, kakaová hmota, voda, kakaové máslo, sirup z invertního cukru, jádra vlašských ořechů, kakaové máslo, jádra pistácií, strouhaný kokos,
sušené plnotučné mléko, kokosový likér, brandy, mandlový likér, pomerančová kůra, bezvodý mléčný tuk, glukózo-fruktózový, sirup sušené odstředěné mléko,
pomerančový likér, přírodní aroma, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt, bourbonská vanilka, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2105kJ/504kcal |
Tuk | 33,2g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10,1g |
Sacharidy | 36,8g |
z toho cukry | 35,8g |
Bílkoviny | 9,2g |
Sůl | 0,03g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.