LAUENSTEIN Bonboniéra - luxusní výběr ořechových a krokant pralinek 200g - bez alkoholu(ručně vyráběné pralinky)

Bez alkoholu.

Minimální doba trvanlivosti: 08/2023

Skladem (4 ks)
Kód: 8466
Značka: LAUENSTEIN
459 Kč
5255 21 komplett
Novinka Božské

Složení:

Cukr, 13,8 % mandle, kakaové máslo, 11,4 % lískové ořechy, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, 2,3 % vlašské ořechy, bezvodý mléčný tuk, 
sušené odstředěné mléko, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; glukózový sirup, máslo, dextróza, slunečnicový olej, med, vanilkový extrakt,
koření, přírodní aroma, smetanový prášek, aroma, smetana, bourbonská vanilka.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2439kJ/586kcal
Tuk  40,4g
z toho nasycené mastné kyseliny  15,6g
Sacharidy  44,3g
z toho cukry 43,1g
Bílkoviny  8,5g
Sůl  0,07g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.