LAUENSTEIN Bonboniéra - mix lanýžů a pralinek 200g - s alkoholem (ručně vyráběné pralinky)
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro
znalce čokolády.
Některé pralinky obsahují minimální obsah alkoholu.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, mandle, jádra lískových ořechů, jádra vlašských ořechů, voda, sušené odstředěné mléko,
máslo, vaječný koňak, bezvodý mléčný tuk, glukózový sirup, brandy, sirup z invertního cukru, jádra pistácií, jamajský rum, malinový destilát, emulgátory: sójový
lecitin, slunečnicový lecitin; švestková voda, Schwarzwaldská třešňová voda, pomerančový likér, Marc de Champagne, koncentrát šťávy z višní, sultánky, Batavia Arrak,
maltodextrin, višně, prášek z černého rybízu, fruktózový sirup, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová; jablečné pyré z koncentrátu pyré, rýžová mouka,
vanilkový extrakt, koření, bourbonská vanilka, odštěpky z kakaových bobů, černý rybíz, koncentrát šťávy z černého rybízu, ostružinové pyré, šťáva z černého rybízu z
koncentrátu, barvivo ovocný koncentrát (bezinky), malinové pyré, jahodové pyré, aroma, pomerančový olej, smetanový prášek, extrakt z bourbonské vanilky,
pomerančová kůra, želírující látka: pektin; citrusová vláknina, slunečnicový olej, glukózo-fruktózový sirup.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2165kJ/519kcal |
Tuk | 33,4g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,0g |
Sacharidy | 44,5g |
z toho cukry | 42,5g |
Bílkoviny | 5,4g |
Sůl | 0,10g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.