LAUENSTEIN Bonboniéra - nugát & výběr z ořechů 200g (ručně vyráběné pralinky) - bez alkoholu
Bez alkoholu.
Minimální doba trvanlivosti: 07/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, lískové ořechy 16,5 %, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, 2,4 % mandle, bezvodý mléčný tuk, 1,9 % pistácie,
1,2 % vlašské ořechy, sušené odstředěné mléko, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; glukózový sirup, dextróza, pšeničná mouka, slunečnicový olej,
celozrnná mouka, přírodní aroma, med, koření, voda, vanilkový extrakt, smetana v prášku, aroma, smetana, bourbonská vanilka, kakaový prášek, pšeničný
škrob, sůl, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný .
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2453J/589kcal |
Tuk | 40,2g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16,9g |
Sacharidy | 47,9g |
z toho cukry | 46,6g |
Bílkoviny | 7,1g |
Sůl | 0,08g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.