LAUENSTEIN Bonboniéra - lanýže a pralinky 125g (ručně vyráběné pralinky)

Bez alkoholu.

Minimální doba trvanlivosti: 08/2023

 

Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 8196
Značka: LAUENSTEIN
280 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Položka byla vyprodána…
la
Novinka Božské
Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, lískové ořechy, sušené plnotučné mléko, šlehačka, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; bezvodý mléčný tuk, glukózový sirup,
divoké třešně, sušené odstředěné mléko, maltodextrin, květový med, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; koncentrát mangové šťávy, přírodní aroma,
koncentrát třešňové šťávy, voda, aroma, malinový prášek, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; koncentrát šťávy z višní, višně, koření, koncentrát šťávy z
divokých třešní, vanilkový extrakt, barvivo: antokyany, beta-karoten, pravý karmín; kurkuma, bourbonská vanilka, barvivo ovocný koncentrát (bezinka).
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2239kJ/537kcal
Tuk  35,5g
z toho nasycené mastné kyseliny  18,6g
Sacharidy  48,5g
z toho cukry 41,6g
Bílkoviny  5,2g
Sůl  0,09g



Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.