LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - mix lanýžů a pralinek 200g (ručně vyráběné pralinky)
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.
Nekteré pralinky obsahují minimální obsah alkoholu.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, sušené odstředěné mléko, máslo, voda,
vaječný koňak, brandy, glukózový sirup, sirup z invertního cukru, pistáciové oříšky, jamajský rum, malinový destilát, emulgátory : sójový lecitin, slunečnicový lecitin,
fosfatidy amonné; bezvodý mléčný tuk, švestková voda, schwarzwaldský kirsch, pomerančový likér, Marc de Champagne, koncentrát šťávy z višní, sultánky,
Batavia Arrak, višně, pšeničná mouka, pražená káva, regulátor kyselosti: kyselina citronová; přírodní aroma, vanilkový extrakt, bourbonská vanilka, odštěpky z
kakaových bobů, kávový prášek, barvivo ovocný koncentrát (bezinka), leštící látka: arabská guma, šelak; slunečnicový olej, aroma, řepkový olej, pomerančový olej,
extrakt z bourbonské vanilky, smetanový prášek, koření, maltodextrin, laktóza, pomerančová kůra, prášek z černého rybízu, mléčný protein, sůl, extrakt z ječného
sladu, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; glukózovo-fruktózový sirup.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2165kJ/519kcal |
Tuk | 33,4g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,0g |
Sacharidy | 44,5g |
z toho cukry | 42,5g |
Bílkoviny | 5,4g |
Sůl | 0,10g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.