LAUENSTEIN Bonboniéra - mix lanýžů a pralinek 75g - s alkoholem (ručně vyráběné pralinky) kód 5100W

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.

Pralinky obsahují i alkohol.

Minimální doba trvanlivosti: 23.4.2025

Skladem (1 ks)
Kód: 8493
Značka: LAUENSTEIN
179 Kč
Kategorie: Bonboniéry
Záruka: 04/2025
611703 5100w 23 komplett
Jen u Pepeho Božské
Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, mandle, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, vlašské ořechy, vaječný
koňak,
voda, pomerančový likér, máslo, bezvodý mléčný tuk, sirup z invertního cukru, whisky smetanový likér, brandy, glukózový sirup,
emulgátory : sójový lecitin, slunečnicový lecitin; cedrová ovocná kůra, whisky, přírodní aroma, drcené espresso, vodka, vanilkový extrakt, maltodextrin,
koření, pomerančový olej, limetkový olej, bourbonská vanilka, pomerančová kůra, kurkuma, koncentrát citrónové šťávy, regulátor kyselosti: kyselina citrónová;
glukózovo-fruktózový sirup, barvivo: lutein.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

 

Výživové hodnoty na 100g:
Energie 2193kJ/526kcal
Tuk  34,8g
z toho nasycené mastné kyseliny  18,5g
Sacharidy  43,5g
z toho cukry 41,9g
Bílkoviny  6,0g
Sůl  0,12g
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.