LAUENSTEIN Bonboniéra - Výběr lanýžů 100g - s alkoholem (ručně vyráběné pralinky) kód 1147
Jemné, ručně vyráběné lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.
Některé pralinky obsahují minimální obsah alkoholu.
Minimální doba trvanlivosti: 06/2024
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, vaječný koňak, máslo, malinový destilát, sušené odstředěné mléko, jamajský
rum, glukózový sirup, voda, bezvodý mléčný tuk, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; emulgátor: sójový lecitin; Brandy, Batavia Arrak, přírodní aroma, aroma,
koření, vanilkový extrakt, bourbonská vanilka, pomerančový olej, bourbonský vanilkový extrakt.
Může obsahovat stopy ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2116kJ/507kcal |
Tuk | 32,8g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20,2g |
Sacharidy | 42,8g |
z toho cukry | 40,1g |
Bílkoviny | 4,7g |
Sůl | 0,11g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.