LAUENSTEIN Bonboniéra - Výběr z hořké čokolády ,,SELECTION" 200g (ručně vyráběné pralinky)
Bonboniéra obsahuje mix různých hořkých pralinek.
Některé pralinky obsahují minimální množství ALKOHOLU !
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
47,3 % hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin; přírodní aroma), cukr, mandle, šlehačka, kakaové máslo, voda, lískové ořechy, sušené plnotučné mléko, máslo, vlašské ořechy, sirup z invertního cukru, pistácie, Jamajský rum, Černý les - Kirsch, lihovina z granátového jablka, vodka, glukózový sirup, strouhaný kokos, gin, sušené odstředěné mléko, kokosový likér, limoncello lihovina, kakaová hmota, brandy, bezvodý mléčný tuk, glukóza, koncentrát z granátového jablka, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; invertní cukr, přírodní aroma, barvivo: pravý karmín, beta-karoten; aroma, smetanový prášek, etylalkohol, bourbonská vanilka, jalovcový olej, vanilkový extrakt.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2148kJ/515kcal |
Tuk | 33,6g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17,0g |
Sacharidy | 40,7g |
z toho cukry | 38,1g |
Bílkoviny | 5,8g |
Sůl | 0,02g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.