LAUENSTEIN Bonboniéra - Luxusní marcipánové pralinky 125g (ručně vyráběné pralinky)
Rozmanitý výběr marcipánových pralinek.
Pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, 27,8 % mandle, kakaová hmota, kakaové máslo, voda, sirup z invertního cukru, vlašské ořechy, sušené plnotučné mléko, sušený kokos, lískové
ořechy, přírodní aroma, kokosový likér, sušené odstředěné mléko, maltodextrin, třešňová brandy ze Schwarzwaldu, mandlový likér, bezvodý mléčný tuk,
koncentrát mangové šťávy, pomerančová kůra, kandované kousky pomeranče, glukózo-fruktózový sirup, kůra cedrového ovoce, pomerančový likér,
emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; brandy, vodka, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, invertáza; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; Bourbon vanilka,
limetkový olej, kurkuma, koncentrát citronové šťávy, barvivo: beta-karoten, pravý karmín; vanilkový extrakt, aroma.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2092kJ/501kcal |
Tuk | 31,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10,3g |
Sacharidy | 40,8g |
z toho cukry | 38,8g |
Bílkoviny | 8,4g |
Sůl | 0,04g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.