LAUENSTEIN Bonboniéra - výběrový lanýž & pralinky 200g (ručně vyráběné pralinky)
Luxusní výběr pralinek , které ocení hlavně znalci a milovníci čokolády. NĚKTERÉ PRALINKY - POZOR OBSAHUJÍ MINIMÁLNÍ MNOŽSTVÍ ALKOHOLU !!!
8 druhů výběrových pralinek ruční výroby.
- křehký krokant s mandlí
- Creme brulee lanýž
- Jamajský rumový lanýž
- kávový lanýž
- Lauenstein cukrářský lanýž s champagne
- Nugátová pralinka z marcipánu
- Nugátová pralinka s lískovými oříšky
- Nugátové koláčky
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Složení:
nutriční hodnoty
na 100 g | |
---|---|
Energie (kcal) | 534 |
energie (kJ) | 2227 |
tuk (g) | 34 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 17.3 |
Sacharidy (g) | 46.4 |
z toho cukry (g) | 44,7 |
Bílkoviny (g) | 5.5 |
sůl (g) | 0,1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.