LAUENSTEIN Bonboniéra - výběrový lanýž & pralinky 200g (ručně vyráběné pralinky)

Luxusní výběr pralinek , které ocení hlavně znalci a milovníci čokolády. NĚKTERÉ PRALINKY - POZOR OBSAHUJÍ MINIMÁLNÍ MNOŽSTVÍ ALKOHOLU !!!

8 druhů výběrových pralinek ruční výroby.

- křehký krokant s mandlí

Creme brulee lanýž

Jamajský rumový lanýž

kávový lanýž

Lauenstein cukrářský lanýž s champagne

- Nugátová pralinka z marcipánu

- Nugátová pralinka s lískovými oříšky

- Nugátové koláčky

 

Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 8331
Značka: LAUENSTEIN
389 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Položka byla vyprodána…

Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, jádra lískových oříšků , sušené plnotučné mléko , šlehačka , mandle , máslo , sušené odstředěné mléko , voda, máselný tuk, jamajský rum, brandy, glukózový sirup, třešňová brandy ze Schwarzwaldu, vaječný koňak, Marc de Champagne, emulgátory : sójový lecitin , slunečnicový lecitin, fosfatidy amonné; Sultany, sirup z invertního cukru, pražená káva, přírodní aroma, kávový prášek, vanilkový extrakt, potahová látka: arabská guma, šelak; Bourbon vanilka, koření, extrakt z bourbonské vanilky, přírodní vanilkový extrakt, kakaový prášek, slunečnicový olej, aroma.
 
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
 
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

nutriční hodnoty

na 100 g
Energie (kcal) 534
energie (kJ) 2227
tuk (g) 34
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 17.3
Sacharidy (g) 46.4
z toho cukry (g) 44,7
Bílkoviny (g) 5.5
sůl (g) 0,1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.