LAUENSTEIN Dárkové balení 10ks vajíček - mix 150g - s alkoholem luxusní !!!
V naší krásné a chutné velikonoční krabičce najdete ty nejjemnější, barevně zabalené
velikonoční vajíčkové speciality jako je nugát, mango, vaječný koňak, mac de champagne,
karamel a mnoho dalších.
Některé pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, šlehačka, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, lískové ořechy, máslo, glukózový sirup, vaječný koňak, zvlhčovadlo: sorbitolový
sirup; jádra makadamových ořechů, sušené odstředěné mléko, bezvodý mléčný tuk, voda, pomerančový likér, Marc de Champagne, maltodextrin,
whisky, whisky smetanový likér, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; přírodní aroma, malinový prášek, aroma, koncentrát mangové šťávy,
brandy, Batavia Arrak, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; smetanový prášek, vanilkový extrakt, kurkuma, sůl, bourbonská vanilka, extrakt z bourbonské
vanilky, pomerančový olej.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2144kJ/514kcal |
Tuk | 33,1g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,3g |
Sacharidy | 46,4g |
z toho cukry | 42,2g |
Bílkoviny | 4,5g |
Sůl | 0,10g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.