LAUENSTEIN Gianduja nugát s kousky sušenek v jemné mléčné čokoládě 25g
Motiv dle možnosti skladu.
Minimální doba trvanlivosti: 09/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, 20% plnotučná mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt, 18,5% lískové ořechy, kakaové máslo, kakaová hmota, 5,9% jemná drobená sušenka (cukr, pšeničná mouka, slunečnicový olej, řepkový olej, bezvodý mléčný tuk, laktóza, mléčný protein , sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, emulgátor: slunečnicový lecitin,
antioxidant), sušené plnotučné mléko, bezvodý mléčný tuk, sójový lecitin, vanilkový extrakt.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kakao: minimálně 38% v jemné plnotučné mléčné čokoládě
Kakao: minimálně 60% v hořké čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2524kJ/607kcal |
Tuk | 43,7g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,8g |
Sacharidy | 43,1g |
z toho cukry | 39,8g |
Bílkoviny | 7,1g |
Sůl | 0,14g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.