LAUENSTEIN Gianduja nugát s kousky sušenek v jemné mléčné čokoládě 25g

Motiv dle možnosti skladu.

Minimální doba trvanlivosti: 09/2023

Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 8699
Značka: LAUENSTEIN
20 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Položka byla vyprodána…
8903 Banderole HAPPEN CrispNougat DANKE Blau 2022
Novinka Božské Velké slevy

Složení:

Cukr, 20% plnotučná mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt, 18,5% lískové ořechy, kakaové máslo, kakaová hmota, 5,9% jemná drobená sušenka (cukr, pšeničná mouka, slunečnicový olej, řepkový olej, bezvodý mléčný tuk, laktóza, mléčný protein , sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, emulgátor: slunečnicový lecitin, 

antioxidant), sušené plnotučné mléko, bezvodý mléčný tuk, sójový lecitin, vanilkový extrakt.

Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

 

Kakao: minimálně 38% v jemné plnotučné mléčné čokoládě

Kakao: minimálně 60% v hořké čokoládě.

 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2524kJ/607kcal
Tuk  43,7g
z toho nasycené mastné kyseliny  19,8g
Sacharidy  43,1g
z toho cukry 39,8g
Bílkoviny  7,1g
Sůl  0,14g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.