LAUENSTEIN Mini dárek "Od srdce" 55g
Mini dárek pro všechny zamilované nebo ke Dni matek.
Obsahuje 4ks pralinek.
Některé pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, vaječný koňak, sušené odstředěné mléko, perlivé víno, glukózový sirup, bezinkový
destilát, malinový destilát, máslo, voda, jahodový likér, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; nízkotučný tvarohový prášek, bezvodý mléčný tuk,
lískové ořechy, jahody, sirup z bezového květu (cukr, voda, bezový květ), regulátor kyselosti: kyselina citronová; koncentrát jahodové šťávy, aroma, barvivo
potravina: šťáva z červené řepy; Bourbon vanilka, barvivo ovocný koncentrát (bezinky), vanilkový extrakt, přírodní aroma, barvivo: pravý karmín, beta-karoten;
koření, fruktóza, modifikovaný škrob, maltodextrin, prášek z černého rybízu, zahušťovadlo: alginát sodný.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2146kJ/514kcal |
Tuk | 31,6g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19,2g |
Sacharidy | 46,0g |
z toho cukry | 44,0g |
Bílkoviny | 5,4g |
Sůl | 0,16g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.