LAUENSTEIN Plechová dóza plněná lanýži a pralinkami 200g - s alkoholem (ručně vyráběné pralinky)
Pralinky obsahují i alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, mandle, sušené odstředěné mléko, lískové ořechy, glukózový sirup, voda, máslo,
lesní třešně, vlašské ořechy, bezvodý mléčný tuk, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; sirup z invertního cukru, šumivé víno, brandy, destilát, jamajský rum,
emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin, fosfatidy amonné; květový med, jahodový likér, bezinkový destilát, destilát z granátového jablka, vaječný
koňak, vodka, přírodní aroma, maltodextrin, rebarborové pyré, regulátor kyselosti: kyselina citronová, kyselina jablečná; rakytníková dužina, sultánky, aroma,
koncentrát mangové šťávy, mrkvový koncentrát, dextróza, odštěpky z kakaových bobů, glukóza, koncentrát z granátového jablka, jahody, pražená káva, bezový
sirup (cukr, voda, bezový květ), invertní cukr, slunečnicový olej, sůl, etylalkohol, koncentrát jahodové šťávy, med, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, alginát
sodný; Bourbon vanilka, barviva: antokyany, pravý karmín, beta-karoten, kurkumin, patentní modř V; vanilkový extrakt, koření, koncentrát šťávy z divokých třešní,
kávový prášek, koncentrát šťávy z černé mrkve, leštící látka: arabská guma, šelak; fruktóza, barvivo ovocný koncentrát (bezinky), modifikovaný škrob, smetana,
extrakt z bourbonské vanilky, zelený čaj matcha, prášek z černého rybízu.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 85 % v hořké čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2148kJ/515kcal |
Tuk | 32,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17,5g |
Sacharidy | 45,8g |
z toho cukry | 42,8g |
Bílkoviny | 5,5g |
Sůl | 0,13g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.