LAUENSTEIN Plněné plechové srdce 165g

Bonboniéra obsahuje mix  pralinek.

Některé pralinky obsahují minimální množství ALKOHOLU !

Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
 
Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 8492
Značka: LAUENSTEIN
439 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Položka byla vyprodána…
1412 komplett 2022
Novinka Božské

Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, mandle, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, voda, perlivé víno, vaječný
koňak, máslo, bezinkový destilát,
bezvodý mléčný tuk, vlašské ořechy, sirup z invertního cukru, glukózový sirup, brandy, pistáciové oříšky, whisky
smetanový likér, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; malinový destilát, sušený kokos, whisky, kokosový likér, drcené espresso, sirup z bezového
květu (cukr, voda, bezový květ), přírodní aroma, aroma, vanilkový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová; koření, bourbonská vanilka, pomerančový olej,
maltodextrin, prášek z černého rybízu, barvivo: karmín.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2189kJ/525kcal
Tuk  34,4g
z toho nasycené mastné kyseliny  18,5g
Sacharidy  43,1g
z toho cukry 41,6g
Bílkoviny  6,0g
Sůl  0,11g
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.