LAUENSTEIN Plněné plechové srdce 165g
Bonboniéra obsahuje mix pralinek.
Některé pralinky obsahují minimální množství ALKOHOLU !
Minimální doba trvanlivosti: 08/2023
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, mandle, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, voda, perlivé víno, vaječný
koňak, máslo, bezinkový destilát, bezvodý mléčný tuk, vlašské ořechy, sirup z invertního cukru, glukózový sirup, brandy, pistáciové oříšky, whisky
smetanový likér, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; malinový destilát, sušený kokos, whisky, kokosový likér, drcené espresso, sirup z bezového
květu (cukr, voda, bezový květ), přírodní aroma, aroma, vanilkový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová; koření, bourbonská vanilka, pomerančový olej,
maltodextrin, prášek z černého rybízu, barvivo: karmín.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2189kJ/525kcal |
Tuk | 34,4g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,5g |
Sacharidy | 43,1g |
z toho cukry | 41,6g |
Bílkoviny | 6,0g |
Sůl | 0,11g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.