LAUENSTEIN Bonboniéra - ovocný výběr 125g (ručně vyráběné pralinky) kód 5120

Naše exkluzivní nabídka letních, svěžích, ovocných pralinek, které jen tak někdo neodolá.


Některé pralinky obsahují malé množství alkoholu.


Minimální doba trvanlivosti: 06/2024

Skladem (4 ks)
Kód: 8202
Značka: LAUENSTEIN
333 Kč
La zelena
Novinka Božské
Složení:

Cukr, kakaové máslo, šlehačka, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušené odstředěné mléko, glukózový sirup, máslo, voda, zvlhčující látka: sorbitolový sirup;
maltodextrin, šumivé víno, bezvodý mléčný tuk, destilát, aroma, meruňkový destilát, bezinkový destilát, destilát z granátového jablka, pálenka z třešní ze Schwarzwaldu,
pomerančový likér, vodka, přírodní aroma, limoncellový destilát, emulgátor: sójový lecitin; malinový prášek, cassis likér, regulátor kyselosti: kyselina citronová;
rakytníková dužina, koncentrát šťávy z višní, sířené šumivé víno, mrkvový koncentrát, sirup z invertního cukru, glukóza, koncentrát z granátového jablka,
prášek z černého rybízu, višně, Marc de Champagne, meruňky, sirup z bezového květu (cukr, voda, bezový květ), invertní cukr, koncentrát meruňkové šťávy,
koncentrát pomerančové šťávy, etylalkohol, koncentrát šťávy z černého rybízu, zahušťovadlo: modifikovaný škrob; Bourbonská vanilka, černý rybíz, koření,
odštěpky kakaových bobů, koncentrát citronové šťávy, barvivo: karmín, beta-karoten, kurkumin, patent modř V; vanilkový extrakt, barvivový ovocný koncentrát (bezinky),
pomerančová kůra, pomerančový olej, kurkuma, glukózo-fruktózový sirup.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
 

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2075kJ/499kcal
Tuk  30,5g
z toho nasycené mastné kyseliny  18,9g
Sacharidy  46,0g
z toho cukry 41,8g
Bílkoviny  4,4g
Sůl  0,13g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.