Lindt čoko pěna 110g
Tento francouzský dezert je snadno připravitelný. Snad každý má rád mousse au chocolat-proč si ho neudělat sami pomocí snadno řipraveného práškového přípravku Lindt Patisserie Mousse Al Cioccolato. Jediné, co ještě potřebujete je 250 ml odstředěného mléka a francouzská svačinová zábava může začít.
Minimální doba trvanlivosti: 03/2024
Kategorie: | CUKRÁRNA - Patisserie |
---|
Příprava (směs vystačí na 4 porce):
Do mísy nasypeme sypkou směs Mousse au Chocolat, přidáme 250ml odstředěného mléka a pomocí ručního elektrického mixéru mícháme asi 3-4minuty.
Vzniklou čokoládovou pěnu nalijeme do 4 misek a necháme minimálně hodinu chladit.
Složení:
čokoláda v prášku 38 % (Cukr, kakaový prášek, kakao: nejméně 33%), cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný škrob, glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor(estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), mléčná bílkovina, instantní káva, aromata, sůl.
Může obsahovat stopy sóji.
Výživové údaje na 100g: | |
Energetická hodnota na 100g | 681 kJ / 162kcal |
Tuky | 5,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,1 g |
Sacharidy | 23 g |
z toho cukry | 19 g |
Bílkoviny | 4,3 g |
Sůl | 0,20 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Lindt & Sprüngli je považována největšího výrobce prémiových čokolád. Za více než 160 let své existence proslula svou tvořivostí, inovacemi a kvalitou. Kakao, vanilka, oříšky nebo mléko používané k výrobě pocházejí z ověřených zdrojů, zvláštní pozornost věnuje firma pěstitelům kakaa v Ghaně. Dokonalá chuť a požitek z čokolády Lindt jsou výsledkem souladu nejvyšší kvality a zodpovědného přístupu k lidem i životnímu prostředí.