Lindt Excellence Milk Chocolate 65 % cocoa 80 g
Novou řadou mléčných čokolád s různým podílem kakaa chce dát švýcarský Lindt jasně najevo, že umí udělat také skvělou mléčnou čokoládu a dobře ví, že zkušení milovníci kakaa poznají rozdíl a ocení ho. Kolik procent kakaa vám vyhovuje nejvíc? 45 %, 55 % nebo 65 %?
Minimální doba trvanlivosti: 02/2024
Kategorie: | Lindt Excellence |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sušená smetana, bezvodý mléčný tuk, emulgátor (sójový lecitin).
Obsah kakaové sušiny nejméně 65%
Může obsahovat stopy lískových ořechů a jiných skořápkových plodů.
Výživové hodnoty na 100g: | |
---|---|
Energie | 2625kJ/635kcal |
Tuky | 54g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 34g |
Sacharidy | 24g |
z toho cukry | 21g |
Bílkoviny | 8,9g |
Sůl | 0,14g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Lindt & Sprüngli je považována největšího výrobce prémiových čokolád. Za více než 160 let své existence proslula svou tvořivostí, inovacemi a kvalitou. Kakao, vanilka, oříšky nebo mléko používané k výrobě pocházejí z ověřených zdrojů, zvláštní pozornost věnuje firma pěstitelům kakaa v Ghaně. Dokonalá chuť a požitek z čokolády Lindt jsou výsledkem souladu nejvyšší kvality a zodpovědného přístupu k lidem i životnímu prostředí.