Objednávky od 30. 6. do 6. 7. 2022 budeme posílat ve čtvrtek 7. 7. 2022. Děkujeme za pochopení.

Rulandské Bílé

Toto víno vás mile překvapí rozmanitostí vůnů, z nichž vyniká hruška máslovka a čerstvé mandle.

Podávejte při teplotě 10-13 °C

Stolování: Hodí se dobře i k uzeným rybám, k pečením, k sýrům s ušlechtilými plísněmi.
Také k hutnější, ale ne příliš výrazné úpravě hovězího i vepřového masa, k hustším polévkám, k výraznějším paštikám a k uzenému masu. 

Skladem (4 ks)
Kód: 174
249 Kč –12 % 219 Kč
Kategorie: Bílá vína HRADIL
Rulandské Bílé Víno Hradil 575x728
249 Kč –12 %

Bílá vína zpracováváme metodou cryomacerace. Technologický proces spočívá v naležení hroznů bez třapin při teplotě 8°C po dobu tří dnů. Tímto postupem získáváme zvýšenou barvu ze slupek, výraznější buketní tóny a až 75% přírodních antioxidantů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.

Kladou důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž jim dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení