Hachez

 
 
Druhy kakaa
Stejně jako víno nebo káva, kakao se rovněž pěstuje. Jeho kvalita velmi závisí na konkrétním druhu a také přírodních podmínkách, v nichž je pěstováno.
Pro výrobu čokolády se využívají tyto typy kakaa:
CRIOLLO – jemné, aromatické, málo kyselosti
FORASTERO – nejběžnější druh kakaa
ARRIBA – ekvádorská specialita, označována jako jeden z nejlepších druhů kakaa
Joseph Emile Hachez, obyvatel Brém a původem Belgičan, vytvořil v roce 1890 lahodný recept na přípravu čokolády a čokoládových specialit. Značka HACHEZ tento recept stále uctívá ve všech svých výrobcích, v nichž se snoubí řemeslná dovednost, umělecká představivost a inovace. Firma HACHEZ stále sídlí v samém srdci svého „rodného“ města - v Brémách a je stále rodinného typu.
HACHEZ je jemná a přeci výrazně kakaová čokoláda pro ty, kteří si rádi vychutnají opravdovou čokoládu buď jako dárek nebo sami sebe prostě jen rádi rozmazlují.
 
Druhy kakaa
Stejně jako víno nebo káva, kakao se rovněž pěstuje. Jeho kvalita velmi závisí na konkrétním druhu a také přírodních podmínkách, v nichž je pěstováno.
Pro výrobu čokolády se využívají tyto typy kakaa:
CRIOLLO – jemné, aromatické, málo kyselosti
FORASTERO – nejběžnější druh kakaa
ARRIBA – ekvádorská specialita, označována jako jeden z nejlepších druhů kakaa
Žádné produkty značky Hachez nebyly nalezeny...