Bílá vína HRADIL
Bílá vína zpracováváme metodou cryomacerace. Technologický proces spočívá v naležení hroznů bez třapin při teplotě 8°C po dobu tří dnů. Tímto postupem získáváme zvýšenou barvu ze slupek, výraznější buketní tóny a až 75% přírodních antioxidantů.

Víno zrálo částečně v dubových sudech kde bylo promícháváno na jemných kalech po dobu 10 měsíců. Tento Ryzlink je radost ochutnat jako mladý, má ale obrovský potenciál...

Ve vůni najdeme přezrálé tropické ovoce papája a mango. Svěží kyselinku v chuti doplňuje lehký zbytkový cukr. Vyniká hlavně celkový ovocný charakter.

Ve vůni najdeme převážně květ černého bezu s vyzrálým angreštem s lehkým nádechem dubových tónů. Podávejte při teplotě 10-12 °C Stolování: Tento Sauvignon je vhodný ke...

Rulanda Vás okouzlí vůní exotického ovoce, zvláště pak vůní fíkových plodů. V chuti pak nejdete plnost a vyzrálost hroznů. Barva může být lehce do oranžova díky maceraci na...

Perlivé víno vyrobené kouzelnou metodou. Bohatá pěna, množství jemných třepetavých bublin, které se táhnou až k povrchu skla, polechtají nejen zrakové smysly ale i...

Stejně jako gentleman má i toto víno své osobité kouzlo (charizma, noblesu, originalitu) Víno Gentleman byl stvořen pro výjimečné chvíle. Harmonická chuť lesních jahod s...

Tímto vínem oslovíme ctitele sladších, plných vín s výrazným buketním tónem žluté čajové růže, limetky a stopami medu. Podávejte při teplotě 10-12 °C Stolování: Podává se k...

Přírodně sladká vína jsou vína, která obsahují větší množství cukru mající původ výhradně v hroznech z kterých jsou vyrobeny. Cukr se při kvasném procesu nezměnil na...

Toto víno vás mile překvapí rozmanitostí vůnů, z nichž vyniká hruška máslovka a čerstvé mandle. Podávejte při teplotě 10-13 °C Stolování: Hodí se dobře i k uzeným rybám, k...