Bílá vína zpracováváme metodou cryomacerace. Technologický proces spočívá v naležení hroznů bez třapin při teplotě 8°C po dobu tří dnů. Tímto postupem získáváme zvýšenou barvu ze slupek, výraznější buketní tóny a až 75% přírodních antioxidantů.

Víno zrálo částečně v dubových sudech kde bylo promícháváno na jemných kalech po dobu 10 měsíců. Tento Ryzlink je radost ochutnat jako mladý, má ale obrovský potenciál nádherně...

Ve vůni najdeme převážně květ černého bezu s vyzrálým angreštem s lehkým nádechem dubových tónů. Podávejte při teplotě 10-12 °C Stolování: Tento Sauvignon je vhodný ke...

Rulanda Vás okouzlí vůní exotického ovoce, zvláště pak vůní fíkových plodů. V chuti pak nejdete plnost a vyzrálost hroznů. Barva může být lehce do oranžova díky maceraci na...

Perlivé víno vyrobené kouzelnou metodou. Bohatá pěna, množství jemných třepetavých bublin, které se táhnou až k povrchu skla, polechtají nejen zrakové smysly ale i srdíčko....

Stejně jako gentleman má i toto víno své osobité kouzlo (charizma, noblesu, originalitu) Víno Gentleman byl stvořen pro výjimečné chvíle. Harmonická chuť lesních jahod s lehkým...

Tímto vínem oslovíme ctitele sladších, plných vín s výrazným buketním tónem žluté čajové růže, limetky a stopami medu. Podávejte při teplotě 10-12 °C Stolování: Podává se k...

Vyrobeno macerací a lisováním lesních borůvek v ovocném destilátu s přidáním meduňky lékařské, vanilkových lusků z Madagaskaru, kyseliny citrónové a doslazeno cukrem. Likér je...

Vyrobeno macerací směsi bylin a koření v ovocném destilátu. Dále obsahuje cukr a kulér. Likér je ředěn měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském...

Jakostní víno s přívlastkem - Výběr z Cibéb oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 9% Zbytkový cukr: 135,6 g/l Kyseliny: 7,8 g/l...

Jakostní víno s přívlastkem - Slámové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Žádovice trať Fěruňk Alkohol: 8,5% Zbytkový cukr: 204,7 g/l...

Jakostní víno s přívlastkem - Slámové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Žádovice trať Fěruňk Alkohol: 7,5% Zbytkov cukr: 268,9 g/l Kyseliny: 8,5...

Jakostní víno s přívlastkem - Ledové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 10,5% Zbytkový cukr: 161,6 g/l...

Jakostní víno s přívlastkem - Slámové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 9% Zbytkový cukr: 153,7 g/l...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.
Kladou důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž jim dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.