Vinařství Hradil Čejkovice
Rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.
Kladou důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž jim dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.

Tímto vínem oslovíme ctitele sladších, plných vín s výrazným buketním tónem žluté čajové růže, limetky a stopami medu. Podávejte při teplotě 10-12 °C Stolování: Podává se k...

Stejně jako gentleman má i toto víno své osobité kouzlo (charizma, noblesu, originalitu) Víno Gentleman byl stvořen pro výjimečné chvíle. Harmonická chuť lesních jahod s lehkým...

NOVÁ ETIKETA Tato barvířka vznikla křížením (Revolta x Alilbernet x André). Jako jediní v ČR ji zpracováváme metodou bílého vína bez macerace na slupkách. Záměrně je zde...

Perlivé víno vyrobené kouzelnou metodou. Bohatá pěna, množství jemných třepetavých bublin, které se táhnou až k povrchu skla, polechtají nejen zrakové smysly ale i srdíčko....

Toto svěží růžové víno je vyrobeno z 80 % ZW a 20% AND. Velmi svěží aromatické víno s vůní převážně lesních malin a ostružin. V chuti najdete smetanovo - jogurtové tóny....

Víno rubínové barvy s intenzivní vůní černého rybízu a ostružin s jemným dubovým nádechem. Stolování: masitá jídla, jehněčí pečeně, bifteky, krůtí maso, zvěřina nebo jídla s...

Barva je hustě sytá, tmavě granátová s fialovými odlesky. Jogurtová vůně je doplněna tóny lesních plodů, ostružin a borůvek. Chuť je plná a velmi intenzivní. Podávejte při...

Ve vůni najdeme přezrálé tropické ovoce papája a mango. Svěží kyselinku v chuti doplňuje lehký zbytkový cukr. Vyniká hlavně celkový ovocný charakter.

Rulanda Vás okouzlí vůní exotického ovoce, zvláště pak vůní fíkových plodů. V chuti pak nejdete plnost a vyzrálost hroznů. Barva může být lehce do oranžova díky maceraci na...

Víno zrálo částečně v dubových sudech kde bylo promícháváno na jemných kalech po dobu 10 měsíců. Tento Ryzlink je radost ochutnat jako mladý, má ale obrovský potenciál nádherně...

Ve vůni najdeme převážně květ černého bezu s vyzrálým angreštem s lehkým nádechem dubových tónů. Podávejte při teplotě 10-12 °C Stolování: Tento Sauvignon je vhodný ke...
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem