Cabernet Sauvignon 2021
Zatím co si sluneční paprsky hrají s bohatými šťavnatými hrozny cabernetu na našich vinicích, my netrpělivě čekáme na velké finále. Zráním v sudu pak vzniká prvotřídní kvalita dostupná všem.
Cabernet Sauvignon
Pozdní sběr – suché 2021
Obsah cukru 0,3 g/l Kyseliny 5,2g/l
Ev.č.jakosti 92B1-22/58
Obsah 750 ml Obsah alkoholu 13 %
Obsahuje Oxid siřičitý Šarže 17-21
Podoblast Velkopavlovická, obec Čejkovice
Plněno Ing. Lukáš Hradil, Cigánov 1007, 696 15 Čejkovice.
Archivační potenciál 5-7 let
Sytě hustá barva je výrazným rysem této odrůdy. Pomalým točením ve sklenici uvolňuje jemné vůně lesních plodů. Jemná tříslovina, lahodné víno středním tělem. Podávejte při...
Frizzante – Bohatá pěna, množství jemných třepetavých bublin, které se táhnou až k povrchu skla, polechtají nejen zrakové smysly ale i srdíčko. Díky spojení těchto smyslů nezná...
Gentleman MZV – tohle víno má své osobité kouzlo (charizma, noblesu, originalitu) Svůdná a lákavá vůně lesních jahod s lehkým nádechem ananasových tonů. Intenzita jeho chuti je...
NOVINKA!!! Edice Legionär vznikla jako připomenutí významu československých legií pro vznik Československa v roce 1918. Naše dobrovolnické vojenské jednotky na...
Vyrobeno macerací a lisováním višní, hrozinek, bylin a koření ve velejemném lihu s přidáním višňového destilátu. Likér je ředěn demineralizovanou vodou ze 102 metrů...
Vyrobeno macerací směsi bylin a koření v ovocném destilátu. Dále obsahuje cukr a kulér. Likér je ředěn měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském...
NOVINKA!!! Edice Legionär vznikla jako připomenutí významu československých legií pro vznik Československa v roce 1918. Naše dobrovolnické vojenské jednotky na ruském...
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací kdoulí a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších...
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací kdoulí a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších...
Jakostní víno s přívlastkem - Výběr z Cibéb oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 9% Zbytkový cukr: 135,6 g/l Kyseliny: 7,8 g/l...
NOVINKA!!! Edice Legionär vznikla jako připomenutí významu československých legií pro vznik Československa v roce 1918. Naše dobrovolnické vojenské jednotky na...
NOVINKA!!! Edice Legionär vznikla jako připomenutí významu československých legií pro vznik Československa v roce 1918. Naše dobrovolnické vojenské jednotky na...
Vyrobeno macerací a lisováním lesních borůvek v ovocném destilátu s přidáním meduňky lékařské, vanilkových lusků z Madagaskaru, kyseliny citrónové a doslazeno cukrem. Likér je...
Vyrobeno macerací a lisováním višní, hrozinek, bylin a koření ve velejemném lihu s přidáním višňového destilátu. Likér je ředěn demineralizovanou vodou ze 102 metrů...
Edice Legionär vznikla jako připomenutí významu československých legií pro vznik Československa v roce 1918. Naše dobrovolnické vojenské jednotky na ruském území v jeden čas...
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací kdoulí a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.
Kladou důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž jim dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.