Italská vína
Nejprodávanější
Značky
Vyrábí se z malých vinic "alberello" z roku 1968. Výsledkem je výroba limitovaného suchého, silného vína s intenzivní červenou barvou. Sklizeň se provádí o něco později, než...
Autentické víno pro ty, kteří nechtějí víno z bariku. Rodina Cantore dokázala vytvořit velmi charakteristické červené víno ze 100% révy Primitivo, při nízké teplotě a z hroznů...
Pralinky obsahují alkohol. Výběr likéru a jemné brandy Lantenhammer představuje lákavou paletu těch nejlepších brandy vyrobených z meruněk, hrušek Williams Christ, lesních malin...
Obsahuje nugátovou pralinku potaženou mléčnou čokoládou. VELMI LUXUSNÍ PRALINKA V KRÁSNÉM PLECHOVÉM SRDÍČKU. Bez alkoholu. Minimální doba trvanlivosti: 06/2024
Vynikající víno s plným a vyváženým tělem. Intenzivní červená barva, aroma zralých švestek a černých třešní, v ústech s tóny vanilky a čokolády. Vyrábí se pouze z výjimečných...
Mladistvé víno s bledě lososově růžovou barvou a květinově-jahodovým opojením. Díky svěžesti je perfektním párem s vegetariánskými recepty či s veškerými jídly vytvořených z...
Bílé víno s jemnými vůněmi připomínajícími čerstvé ovoce a žluté květy navodí svěží a voňavou atmosféru ideální pro chvíle na aperitiv či předkrm. Výborně se snoubí s rybími...
Světle žlutá barva se zelenými odlesky ztělesňuje svěží aroma čerstvých hrušek a zelených jablek. Chuť tohoto vína uvolňuje živou poezii květů a broskví. Víno je vhodné...
Rubínově červené víno s aromatem zralého ovoce, třešní, švestek, koření, vanilky a skořice. Barva vášně, charakteristická pro Ripasso, symfonie barev a vůní, přináší neočekávané...
Víno hrdé na svůj původ, oblíbená verze nadčasové klasiky. Jedná se o červené víno, které se stane dokonalým párem se všemi variantami středomořským pokrmů.
KRÁSNÉ VĚNOVÁNÍ jako pohlednice s blahopřáním. Jemná plnotučná mléčná čokoláda vysoká kvalita Německo ,,MADE IN GERMANY,, Kakao minimálně 33% minimální doba...
Vápenatého původu, bohatý na železo a oxidy hliníku (typický salentský červené půdy). Hrozny s moštem prochází velmi dlouhým macerace (15-20 dní). Kvašení probíhá v prostorách...
Po odkapání a vylisování hroznů následuje proces macerace. Kvašení probíhá v nádržích s kontrolovanou teplotou 24 °C a s vybranými kvasinkami. Po jablečno-mléčném kvašení se...