Sauvignon Blanc
Ve vůni najdeme převážně květ černého bezu s vyzrálým angreštem s lehkým nádechem dubových tónů.
Podávejte při teplotě 10-12 °C
Stolování: Tento Sauvignon je vhodný ke studeným předkrmům, ke chřestu a kozím sýrům, tvrdým sýrům, ke kuřecímu masu.
Bílá vína zpracováváme metodou cryomacerace. Technologický proces spočívá v naležení hroznů bez třapin při teplotě 8°C po dobu tří dnů. Tímto postupem získáváme zvýšenou barvu ze slupek, výraznější buketní tóny a až 75% přírodních antioxidantů.

Víno zrálo částečně v dubových sudech kde bylo promícháváno na jemných kalech po dobu 10 měsíců. Tento Ryzlink je radost ochutnat jako mladý, má ale obrovský potenciál...

Ve vůni najdeme přezrálé tropické ovoce papája a mango. Svěží kyselinku v chuti doplňuje lehký zbytkový cukr. Vyniká hlavně celkový ovocný charakter.

Rulanda Vás okouzlí vůní exotického ovoce, zvláště pak vůní fíkových plodů. V chuti pak nejdete plnost a vyzrálost hroznů. Barva může být lehce do oranžova díky maceraci na...

Perlivé víno vyrobené kouzelnou metodou. Bohatá pěna, množství jemných třepetavých bublin, které se táhnou až k povrchu skla, polechtají nejen zrakové smysly ale i...

Stejně jako gentleman má i toto víno své osobité kouzlo (charizma, noblesu, originalitu) Víno Gentleman byl stvořen pro výjimečné chvíle. Harmonická chuť lesních jahod s...

Tímto vínem oslovíme ctitele sladších, plných vín s výrazným buketním tónem žluté čajové růže, limetky a stopami medu. Podávejte při teplotě 10-12 °C Stolování: Podává se k...

Toto víno vás mile překvapí rozmanitostí vůnů, z nichž vyniká hruška máslovka a čerstvé mandle. Podávejte při teplotě 10-13 °C Stolování: Hodí se dobře i k uzeným rybám, k...

Vyrobeno macerací směsi bylin a koření v ovocném destilátu. Dále obsahuje cukr a kulér. Likér je ředěn měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském...

Jakostní víno s přívlastkem - Výběr z Cibéb oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 9% Zbytkový cukr: 135,6 g/l Kyseliny:...

Jakostní víno s přívlastkem - Slámové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 9% Zbytkový cukr: 153,7 g/l...

Vyrobeno macerací a lisováním lesních borůvek v ovocném destilátu s přidáním meduňky lékařské, vanilkových lusků z Madagaskaru, kyseliny citrónové a doslazeno cukrem. Likér je...

Jakostní víno s přívlastkem - Ledové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 10,5% Zbytkový cukr: 161,6 g/l...

Jakostní víno s přívlastkem - Slámové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Žádovice trať Fěruňk Alkohol: 7,5% Zbytkov cukr: 268,9 g/l Kyseliny: 8,5...

Jakostní víno s přívlastkem - Slámové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Žádovice trať Fěruňk Alkohol: 8,5% Zbytkový cukr: 204,7 g/l...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.
Kladou důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž jim dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.