HEINDL Bonboniéra Mozart koule 75g (4999)
Mozartovi vzdáváme poctu znamenitou kompozicí toho nejjemnějšího marcipánu na nugátovém krému, zalitého jemnou hořkou čokoládou.
Minimální doba trvanlivosti: 10.11.2024
Kategorie: | HEINDL |
---|---|
Záruka: | 11/2024 |
Jemná hořká čokoláda plněná tím nejjemnějším marcipánovým krémem (27 %) na nugátovém krému (27 %).
Složení: hořká čokoláda 46% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (SÓJA)), cukr, 8% LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, rostlinné oleje a tuky (palmový, palmojádrový), 5% MANDLE, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, glukóza sirup, kakaová hmota, kakaové máslo, kokosový tuk, sušené plnotučné MLÉKO, sirup z invertního cukru, modifikovaný škrob, zvlhčovadlo: invertáza, antioxidant: kyselina askorbová, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, lecitiny (SÓJA), aromata.
Kakao: minimálně 55 % v hořké čokoládě.
Může obsahovat stopy jiných ořechů (vlašské ořechy, kešu, pistácie), lepku a vajec.
Výživové informace na 100g
Energie | 2185kJ/525kcal |
Tuk | 36g |
- z toho mastné kyseliny | 19g |
Sacharidy | 44g |
- z toho cukry | 40g |
Protein |
5,3g |
Sůl |
0,01g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HEINDL - PISCHINGER
Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.