LAUENSTEIN Adventní kalendář - vánoční stromeček 300g (4511)

Za každými dveřmi na vás čeká vynikající, čistě nealkoholická lanýžová nebo pralinková specialita z naší továrny Lauenstein. 

 

Minimální doba trvanlivosti: 15.03.2026

Skladem (4 ks)
Kód: 14746
Značka: LAUENSTEIN
699 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Záruka: 03/2026
EAN: 4001527045112
zlaty adventak II
Novinka

Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota , sušené plnotučné mléko , šlehačka , lískové ořechy , mandle , zvlhčovadla (sorbitol, invertáza), glukózový sirup , máslo , sušené odstředěné mléko , květový med, emulgátor: lecitiny ( sójový , slunečnicový, řepkový), invertní cukrový sirup, maltodextrin, přírodní aroma, malinový prášek, mletá skořice, vanilkový extrakt, okyselující látka (kyselina citronová), koriandr, nové koření, muškátový květ, hřebíček, anýz, smetanový prášek , aroma koření Speculatius ( obsahuje pšenici ), kardamom, prášek z bourbonské vanilky.

Může obsahovat stopy jiných ořechů.

Kakaová sušina: minimálně 60 % v hořké čokoládě.

Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.

Kakaová sušina: minimálně 58 % v hořké čokoládě.

Kakaová sušina: minimálně 38 % v mléčné čokoládě.

Kakaové máslo: minimálně 31 % v bílé čokoládě.

Kakaová sušina: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.

Nutriční hodnoty

na 100 g
Energie (kcal) 541
Energie (kJ) 2254
Tuk (g) 35,7
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 19.2
Sacharidy (g) 47,8
z toho cukry (g) 43,8
Bílkoviny (g) 5,5
Sůl (g) 0,1

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.