LAUENSTEIN Bonboniéra lanýže a pralinky 12g - s alkokolem (ručně vyráběné pralinky) (5140W)

 

 

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky
pro znalce čokolády.

Pralinky obsahují alkohol.

Minimální doba trvanlivosti: 1.3.2026

Skladem (6 ks)
Kód: 14725
Značka: LAUENSTEIN
299 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Záruka: 03/2026
EAN: 4001527051403
lauenstein 5140
Novinka
 
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka sušené plnotučné mléko , mandle , sušené odstředěné mléko , lískové ořechy , vaječný likér , máslo , pomerančový likér, voda, jádra vlašských ořechů , glukózový sirup, jamajský rum, emulgátory: lecitiny ( sójový , slunečnicový, řepkový), čisté máslo , invertní cukrový sirup, whisky cream likér , brandy, skořápky cedrových plodů, whisky, mleté ​​espresso boby, vodka, kakaové lupínky, glukózo-fruktózový sirup, přírodní aroma, sůl, vanilkový extrakt, zvlhčovadlo (sorbitol), koncentrát citronové šťávy, zahušťovadlo (modifikovaný škrob), pomerančový olej, alkohol, maltodextrin, prášek z Bourbon vanilky, regulátor kyselosti (kyselina citronová), pomerančová kůra, limetkový olej, mrkvový extrakt, kurkuma.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
 
Kakaová sušina: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakaová sušina: minimálně 58 % v hořké čokoládě.
Kakaová sušina: minimálně 38 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 31 % v bílé čokoládě.

Nutriční hodnoty

na 100 g
Energie (kcal) 523
Energie (kJ) 2178
Tuk (g) 34.1
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 19.3
Sacharidy (g) 44,2
z toho cukry (g) 42,2
Bílkoviny (g) 5,5
Sůl (g) 0,2

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.