LAUENSTEIN Bonboniéra - mix lanýžů a pralinek 200g - bez alkoholu (ručně vyráběné pralinky) kód 5250 W

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky
pro znalce čokolády.
velikost balení: 201 x 201 x 30 mm

Pralinky neobsahují alkohol.

Minimální doba trvanlivosti: 15.05.2026

Skladem (4 ks)
Kód: 8475
Značka: LAUENSTEIN
520 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Záruka: 05/2026
EAN: 4001527052509
5250w
Novinka Jen u Pepeho Božské

Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, lískové ořechy, sušené plnotučné mléko, šlehačka, bezvodý mléčný tuk, divoké třešně, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; 
glukózový sirup, máslo, sušené odstředěné mléko, maltodextrin, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin; pomerančová kůra, přírodní aroma, koncentrát
třešňové šťávy, glukózo-fruktózový sirup, aroma, malinový prášek, voda, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; koncentrát šťávy z višní, pšeničná mouka,
celozrnná pšeničná mouka, višně, koření, koncentrát šťávy z divokých třešní, vanilkový extrakt, barvivo: antokyany, pravý karmín; Bourbon vanilka, barvivo
ovocný koncentrát (bezinky), kakaový prášek, pšeničný škrob, sůl, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; krémový prášek.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2259kJ/542kcal
Tuk  35,8g
z toho nasycené mastné kyseliny  18,8g
Sacharidy  48,9g
z toho cukry 44,8g

 

Bílkoviny 

5,2g
Sůl  0,09g

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.