LAUENSTEIN Bonboniéra VÁNOČNÍ VÝBĚR - lanýže a pralinky 400g - s alkoholem i bez (ručně vyráběné pralinky) kód 5558

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro 
znalce čokolády.

Některé pralinky obsahují i alkohol.

Minimální doba trvanlivosti: 15.3.2026
Skladem (1 ks)
Kód: 14717
Značka: LAUENSTEIN
799 Kč
Kategorie: Bonboniéry
EAN: 4001527054008
5558 400g komplett 2021
Jen u Pepeho

Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, mandle, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, máslo, voda, vaječný koňak,
vlašské ořechy,
glukózový sirup, brandy, pistácie, sirup z invertního cukru, jamajský rum, malinový destilát, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin,
fosfatidy amonné; slivovice, třešňová pálenka ze Schwarzwaldu, pomerančový likér, bezvodý mléčný tuk, gin, smetanový likér whisky, limoncellový
destilát, koncentrát višňové šťávy, sultánky, whisky, dextróza, višně, pražená káva, pšeničná mouka, regulátor kyselosti: kyselina citronová; přírodní aroma,
bourbonská vanilka, vanilkový extrakt, koření, odštěpky kakaových bobů, kávový prášek, barvivo ovocný koncentrát (bezinka), leštící látka: arabská guma,
šelak; slunečnicový olej, aroma, řepkový olej, pomerančový olej, extrakt z bourbonské vanilky, barvivo: beta-karoten; maltodextrin, laktóza, pomerančová kůra,
prášek z černého rybízu, mléčný protein, olej z jalovcových bobulí, sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; glukózovo-fruktózový
sirup, antioxidant: tokoferol.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2160kJ/517kcal
Tuk  33,1g
z toho nasycené mastné kyseliny  17,7g
Sacharidy  44,0g
z toho cukry 42,3g
Bílkoviny  5,7g
Sůl  0,10g



Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.