LAUENSTEIN Bonboniéra VÁNOČNÍ VÝBĚR - lanýže a pralinky 400g - s alkoholem i bez (ručně vyráběné pralinky) kód 5558
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro
znalce čokolády.
Některé pralinky obsahují i alkohol.
Kategorie: | Bonboniéry |
---|---|
EAN: | 4001527054008 |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, mandle, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, máslo, voda, vaječný koňak,
vlašské ořechy, glukózový sirup, brandy, pistácie, sirup z invertního cukru, jamajský rum, malinový destilát, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin,
fosfatidy amonné; slivovice, třešňová pálenka ze Schwarzwaldu, pomerančový likér, bezvodý mléčný tuk, gin, smetanový likér whisky, limoncellový
destilát, koncentrát višňové šťávy, sultánky, whisky, dextróza, višně, pražená káva, pšeničná mouka, regulátor kyselosti: kyselina citronová; přírodní aroma,
bourbonská vanilka, vanilkový extrakt, koření, odštěpky kakaových bobů, kávový prášek, barvivo ovocný koncentrát (bezinka), leštící látka: arabská guma,
šelak; slunečnicový olej, aroma, řepkový olej, pomerančový olej, extrakt z bourbonské vanilky, barvivo: beta-karoten; maltodextrin, laktóza, pomerančová kůra,
prášek z černého rybízu, mléčný protein, olej z jalovcových bobulí, sůl, extrakt z ječného sladu, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; glukózovo-fruktózový
sirup, antioxidant: tokoferol.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2160kJ/517kcal |
Tuk | 33,1g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17,7g |
Sacharidy | 44,0g |
z toho cukry | 42,3g |
Bílkoviny | 5,7g |
Sůl | 0,10g |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.