LAUENSTEIN Bonboniéra - výběrový lanýž & pralinky 200g (ručně vyráběné pralinky) - bez alkoholu (kód 4203)
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.
Pralinky neobsahují alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 15.5.2026
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
EAN: | 4001527042036 |
Složení:
Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, šlehačka, lískové ořechy, mandle, sušené plnotučné mléko, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup, invertáza; glukózový sirup,
bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, vlašské ořechy, voda, květový med, maltodextrin, máslo, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin;
koncentrát višňové šťávy, sirup z invertního cukru, aroma, odštěpky kakaových bobů, malinový prášek, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; sůl, višně, přírodní
aroma, bourbonská vanilka, smetanový prášek, vanilkový extrakt, barvivo ovocný koncentrát (bezinka), koření, barvivo: pravý karmín.
Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě.
Kakao: minimálně 85 % v hořké čokoládě.
Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě.
Kakao: minimálně 36 % v mléčné čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2278kJ/546kcal |
Tuk | 36,7g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 18,2g |
Sacharidy | 47,1g |
z toho cukry | 42,7g |
Bílkoviny | 6,0g |
Sůl | 0,08g |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.