PETERS Luxusní pralinky bez alkoholu 200g (13211)
PRALINKY A LANÝŽE
Druhy: Vánoční radosti – směs pralinek bez alkoholu od PETERS
Elegantní dárkové balení v hezkém vánočním vzhledu jako malý dárek k svátku. Obsah je fascinující a zároveň lahodný: Osm různých čokolád od PETERS, každá se dvěma kusy v balení, z nichž všechny jsou bez alkoholu, přesvědčí každého milovníka nealkoholických čokolád. Oříškový nugát s celým praženým lískovým oříškem, křupavý sen s křupavými vaflemi, nugátová pralinka nebo náš vrstvený nugát jsou založeny na různých druzích toho nejjemnějšího nugátu. Jedinou pralinkou s marcipánem v této směsi je lahodná pistáciová marcipánová pralinka. Tmavý nugát Gianduja na karamelizovaných mandlích Bari – to je to, co dělá mandlovou pralinku Peters jedinečnou chutí. Na mandlovou vanilkovou pralinku snů byly použity ručně sbírané mandle. Tato pralinka máčená v jemné mléčné čokoládě s pravou bourbonskou vanilkou je fantastickou pochoutkou pro malé i velké. Milovníci sladkých dobrot si přijdou na své. V kvalitním balení s potiskem hvězd ve zlatém potisku ve vysokém lesku je tato směs pralinek skvělým vánočním dárkem pro každého, na kom vám záleží.
Minimální doba trvanlivosti: 28.04.2026
Kategorie: | Vánoční dárkové bonboniéry, čokolády, čajové sušenky |
---|---|
Záruka: | 04/2026 |
EAN: | 4010130102006 |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, smetana, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, glukózový sirup, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; vaječný likér, rum, brandy, mocca likér, Marc de Champagne, neutrální alkohol, emulgátor: lecithiny (sója); přírodní vanilkové aroma, káva, Bourbonský vanilkový lusk, sušená smetana,koncentrát hroznové šťavy, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, želírující látka: pektin.
Hořká čokoláda: kakao: minimálně 60%
Mléčná čokoláda: kakao: minimálně 35%
bez ALKOHOLU.
Může obsahovat stopy vajec, lepku a ořechů.
Výživové hodnoty na 100 g: |
|
Energie | 2013kJ/481kcal |
Tuk | 31g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19g |
Sacharidy | 43g |
z toho cukry | 38g |
Bílkoviny | 4,6g |
Sůl |
0,14g |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.