HEINDL Bonboniéra Speciality z Rakouska 225g AKCE !!! (kód 453)

Tato nádherná bonboniéra vás vezme na příjemnou cestu Rakouskem. Vychutnejte si jemné cukrářské speciality: Mozart koule, Hodinová věž ve Štýrském Hradci, Zlatý nugát, Vídeňský Riesenrad, Sissi pralinky a Schloss Orth koule.

Minimální doba trvanlivosti: 15.10.2024

 
Skladem (1 ks)
Kód: 5120
285 Kč –19 % 229 Kč
Kategorie: HEINDL
Speciality z Rakouska 225g
Jen u Pepeho
285 Kč –19 %

Vynikající směs pralinek v nejjemnějším plnotučném mléce a jemné hořké čokoládě

Složení: plnotučná mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny (SÓJA), přírodní vanilkové aroma), cukr, hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (SÓJA)), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový), zvlhčovadla: sorbitolový
sirup, MANDLE, kakaová hmota, kakaové máslo, PŠENIČNÁ mouka, sušená syrovátka obohacená bílkovinami, kakaový prášek, sušené plnotučné MLÉKO,
glukózový sirup, kokosový tuk, SÓJOVÁ mouka, sirup z invertního cukru, meruňkové pyré, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy, emulgátory: mono- a
diglyceridy mastných kyselin, lecitiny (SÓJA), rýže, jedlá sůl, zvlhčovadlo: invertáza, antioxidant: kyselina askorbová, rostlinný koncentrát (mrkev), okyselovač:
kyselina citronová, sušené CELÉ VEJCE, aromata, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný.


Kakao: minimálně 34 % v mléčné čokoládě. 55 % minimálně v hořké čokoládě
Mléčná sušina: minimálně 20 % v plnotučné mléčné čokoládě.

Skladujte v suchu a mimo teplo

Může obsahovat stopy jiných ořechů (vlašské ořechy, kešu, pistácie).

Výživové informace na 100g 

Energie 2221kJ/533kcal
Tuk 34g
- z toho mastné kyseliny 17g
Sacharidy 50g
- z toho cukry 46g

Protein

6,2g

Sůl

0,13g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

HEINDL - PISCHINGER

Naše cukrárna vyrábí naše vynikající cukrovinky podle rodinných receptur již od roku 1953. Za těchto téměř 70 let jsme vyvinuli rozsáhlou řadu, která zaujme svou rozmanitostí chutí. Tato epikurejská kreativita se nedá prožít pouze se surovinami z Rakouska. Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů, které nejsou původní. Tuto skutečnost kompenzujeme naší Fairtrade surovinovou pečetí. Když byla tato pečeť v roce 2014 představena, byli jsme 1. partnerem programu Fairtrade kakao. Protože nám nabízí dokonalou kombinaci obojího: fair trade a regionality! To znamená, že můžeme i nadále nakupovat suroviny jako džem, cukr, mouku atd. z rakouské produkce.