LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - mix lanýžů a pralinek 75g - s alkoholem (ručně vyráběné pralinky) (5100O)

Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.

Pralinky obsahují alkohol.

Minimální doba trvanlivosti: 03.07/2024

Skladem (5 ks)
Kód: 8244
Značka: LAUENSTEIN
179 Kč
75g s alkoholem
Novinka Božské
Složení:

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, šlehačka, mandle, lískové ořechy, sušené odstředěné mléko, vlašské ořechy, vaječný koňak,
voda, pomerančový likér, máslo, bezvodý mléčný tuk, sirup z invertního cukru, whisky smetanový likér, brandy, glukózový sirup, emulgátory : sójový lecitin,
slunečnicový lecitin; Cedrová ovocná kůra, whisky, přírodní aroma, drcené espresso, vodka, glukózo-fruktózový sirup, vanilkový extrakt, maltodextrin, koření,
pomerančový olej, limetkový olej, bourbonská vanilka, pomerančová kůra, kurkuma, koncentrát citronové šťávy, kyselina: kyselina citrónová.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.

Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 34 % v bílé čokoládě. Kakao: minimálně 38 % v jemné plnotučné mléčné čokoládě. Kakao: minimálně 33 % v mléčné čokoládě. Kakaové máslo: minimálně 30 % v bílé čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2193kJ/526kcal
Tuk  34,8g
z toho nasycené mastné kyseliny  18,5g
Sacharidy  43,5g
z toho cukry 41,9g
Bílkoviny  6,0g
Sůl  0,12g
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.