LAUENSTEIN Bonboniéra - Výběr z hořké čokolády ,,SELECTION" 100g (ručně vyráběné pralinky) kód 3207
Bonboniéra obsahuje mix různých hořkých pralinek.
Některé pralinky obsahují minimální množství ALKOHOLU !
Minimální doba trvanlivosti: 06/2024
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|
Složení:
54,1 % hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin; přírodní aroma), cukr, šlehačka, kakaové máslo,
sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, jamajský rum, máslo, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; hroznový likér, Whisky, voda, kakaová hmota, sušené
odstředěné mléko, bezvodý mléčný tuk, Gin, Brandy, Limoncello Spirit, šumivé víno, sultánky, Marc de Champagne, malinový prášek, aroma, drcené
espresso boby, maltodextrin, emulgátor: sójový lecitin; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; vanilkový extrakt, barva: beta-karoten; Bourbon vanilka,
olej z jalovcových bobulí, slunečnicový olej, přírodní aroma.
Může obsahovat stopy ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2148kJ/515kcal |
Tuk | 33,6g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17,0g |
Sacharidy | 40,7g |
z toho cukry | 38,1g |
Bílkoviny | 5,8g |
Sůl | 0,02g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.