LAUENSTEIN Bonboniéra - Výběr z hořké čokolády ,,SELECTION" 100g (ručně vyráběné pralinky) kód 3207

Bonboniéra obsahuje mix různých hořkých pralinek.

Některé pralinky obsahují minimální množství ALKOHOLU !

Minimální doba trvanlivosti: 06/2024
Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 8498
Značka: LAUENSTEIN
235 Kč
Kategorie: Lauenstein confiserie Německo
Položka byla vyprodána…
LAUENSTEIN Bonboniéra - Výběr z hořké čokolády ,,SELECTION" 100g (ručně vyráběné pralinky) kód 3207
Novinka Božské

Složení:

54,1 % hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin; přírodní aroma), cukr, šlehačka, kakaové máslo, 
sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, jamajský rum, máslo, zvlhčovadlo: sorbitolový sirup; hroznový likér, Whisky, voda, kakaová hmota, sušené
odstředěné mléko, bezvodý mléčný tuk, Gin, Brandy, Limoncello Spirit, šumivé víno, sultánky, Marc de Champagne, malinový prášek, aroma, drcené
espresso boby, maltodextrin, emulgátor: sójový lecitin; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; vanilkový extrakt, barva: beta-karoten; Bourbon vanilka,
olej z jalovcových bobulí, slunečnicový olej, přírodní aroma.
Může obsahovat stopy ořechů.
Kakao: minimálně 60 % v hořké čokoládě.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energie 2148kJ/515kcal
Tuk  33,6g
z toho nasycené mastné kyseliny  17,0g
Sacharidy  40,7g
z toho cukry 38,1g
Bílkoviny  5,8g
Sůl  0,02g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.