LINDT - CAFFAREL Gianduia intenzivně hořká 80g
CAFFAREL GIANDUIA 1865 HOŘKÁ
Ne každá čokoláda je stvořena sobě stejná! Slavný italský čokoládový Caffarel je jedním z mála cukrářů, kteří vyrábějí sametovou čokoládu z kakaových bobů. Pečlivě vybírají a míchají nejkvalitnější kakaové boby z celého světa. Jedno kousnutí této čokoládové tyčinky Gianduia 1865 a ochutnáte rozdíl Caffarel! Ve skutečnosti rodina Caffarel byla první, kdo v italském Turíně v roce 1865 namíchal pastu z lískových oříšků s jemnou čokoládou. Milovníci čokolády – toto potěšení Gianduia 1865 musíte vyzkoušet!
Minimální doba trvanlivosti: 04/2023
Kategorie: | Caffarel |
---|
SLOŽENÍ:
Cukr, 25% piemontské lískové ořechy, kakaové máslo, kakaová hmota, nízkotučné kakao, emulgátor lecitin (sója),mandle, vanilin (umělé aroma).
Může obsahovat vlašské ořechy a pistáciové ořechy.
Obsahuje mléko.
Kakao: minimálně 47 %.
Bezlepkový výrobek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Caffarel vyrábí čokolády v Turíně již od roku 1826, kdy Pier Paul Caffarel přeměnil malou dílnu na čokoládovnu. S použitím místních proslulých piemontských lískových oříšků je smíchal s čokoládou a vytvaroval je do podoby malé lodičky – vynalezl nyní slavné Gianduiotto. Jméno Gianduia přišlo v roce 1865, kdy místní městský maskot Gianduia rozdával Gianduiotti divákům turínského karnevalu a od té doby toto jméno spojoval s čokoládou. Gianduia jsou jediné čokolády, které nejsou strojově tvarované, ale jsou zpracovány vytlačováním tradičním způsobem. Vysoká koncentrace lískových oříšků vytváří krémovou cukrovinku, která se bude rozplývat na jazyku.