LAUENSTEIN Bonboniéra - Velikonoce - mix lanýžů a pralinek 400g (ručně vyráběné pralinky) (5400O)
Jemné, ručně vyráběné pralinkové a lanýžové speciality jsou ideálními dárky pro znalce čokolády.
Pralinky obsahují alkohol.
Minimální doba trvanlivosti: 07/2025
Kategorie: | Lauenstein confiserie Německo |
---|---|
Záruka: | 07/2025 |
Složení:
Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, šlehačka, sušené plnotučné mléko, mandle, lískové ořechy, voda, sušené odstředěné mléko,
máslo, vlašské ořechy, vaječný koňak, glukózový sirup, brandy, bezvodý mléčný tuk, sirup z invertního cukru, pistáciové oříšky,
jamajský rum, malinový destilát , pomerančový likér, emulgátory: sójový lecitin, slunečnicový lecitin, fosfatidy amonné;
slivovice, pálenka ze Schwarzwaldu, pomerančový likér, koncentrát višňové šťávy, sultánky, Batavia Arrak, maltodextrin, višně,
pražená káva, prášek z černého rybízu, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; pyré z černého rybízu, fruktózový sirup,
malinové pyré, vanilkový extrakt, ostružinové pyré, rýžová mouka, bourbonská vanilka, koření, odštěpky z kakaových bobů,
kávový prášek, černý rybíz, koncentrát šťávy z černého rybízu, pomerančový olej, barvivo ovocný koncentrát (bezinka),
leštící látka: guma arabský, šelak; Bourbon vanilkový extrakt, aroma, pomerančová kůra, želírující látka: pektin;
regulátor kyselosti: citrát draselný; slunečnicový olej, glukózo-fruktózový sirup.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 2 166 kJ/521 kcal |
Tuk | 33 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 17,7 g |
Sacharidy | 44,6 g |
z toho cukry | 42,6 g |
Bílkoviny | 5,7 g |
Sůl | 0,11 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie společnosti Confiserie Burg Lauenstein GmbH začala v roce 1964 v tehdy téměř 300 let starém Fischbachsmühle poblíž dnešního Ludwigsstadtu. Zdálo se, že pralinky, které se ručně vyráběly v budově bývalého mlýna a sila, byly natolik oblíbené, že byla v roce 1965 provedena registrace firmy pod vtipně znějícím názvem Pralinenboy. V roce 1989 byla společnost začleněna do Confiserie Burg Lauenstein Lothar Feddrich & Dr. Kaub GmbH přejmenován a o tři roky později na Confiserie Burg Lauenstein GmbH. Vášeň pro exkluzivní čokoládu a smysl pro detail zůstaly změnou názvu nedotčeny. Sladká mistrovská díla se dodnes vyrábí ručně v továrně ve franském Lauensteinu. S láskou, S vášní a více než 50 lety zkušeností zpracovávají čokoládáři Lauenstein smetanový nugát, čerstvou smetanu, křupavé mandle, šťavnatý marcipán, vynikající koření a čokoládu rozplývající se v ústech a znovu a znovu vytvářejí kouzelné kompozice a chuťové nuance. Inovace jsou v Confiserie Burg Lauenstein velmi důležité. Nezapomíná se však na konzistenci a návaznost, zejména s ohledem na čerstvost a kvalitu.